OVER

CALOR SPORT

Calor Sport is een jonge onderneming die in 2016 is gestart met de ontwikkeling en de productie van bags bestemd voor de dug-out. Al snel was er veel enthousiasme en zijn de eerste bags verkocht aan grote clubs in binnen- en buitenland. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met de Basic Bag en de Fan Bag. 

Handgemaakt in Nederland
Omdat kwaliteit en een het produceren van een eerlijk product belangrijke doelen zijn, kiezen wij ervoor onze producten met de hand te produceren, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en de grootste zorg. 

Een sociale onderneming
In de voorbereiding en het snijden van de onderdelen van de Calor Bags werken we samen met een sociale werkplaats. Op deze manier maken we het mogelijk voor mensen met een arbeidsbeperking om deel te nemen aan het productieproces. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de aansturing en afwerking verzorgt vanuit ons professionele atelier.  

Calor Sport 

Maakt het verschil op een koude dag

WENST U MEER INFORMATIE OVER EEN VAN ONZE PRODUCTEN?

AARZEL NIET OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN!

loscar

OVER

LOSCAR PEREZ

Het idee achter de Calor Bag is ontstaan tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd in de winter. Omdat ik vroeger zelf voetbalde, weet ik dat er niets vervelender is dan het veld te betreden met koude benen en voeten. Ik ben aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een product die hieraan voldoet en gestart met Calor Sport. Mijn doel was het ontwerpen van een milieuvriendelijk en sportief product die de traditionele fleecedekens vervangt tijdens koude dagen.