Calor Bag Professional

Warme spieren, minder blessures

De Calor Bag Professional is ons meest luxe product en biedt optimale warmte en comfort aan de reservespeler in de dug-out. Het hoogwaardige materiaal bestaat uit twee isolerende lagen en is water- en vuilafstotend, windproof en ademend. Per vijf bags leveren wij een opbergzak, waardoor de bags gemakkelijk mee te nemen zijn.

De bag omhult het gehele onderlichaam en houdt de spieren op normale temperatuur blijven, zonder dat de speler gaat zweten. De kansen op blessures worden hiermee verkleind, net als de tijd die een speler nodig heeft voor de warming-up. Daarnaast draagt het bij aan het herstel van de speler bij terugkeer op de bank. 

Bijzonder aan de Calor Bag Professional is dat de bag gemaakt is uit twee delen. De onderzijde is volledig los te ritsen van de bovenkant, waardoor het mogelijk is tijdens het dragen van de bag de veters te strikken of de scheenbeschermers om te doen. De onderzijde is zeer sterk en daardoor geschikt voor voetbalschoenen. De bovenzijde van de bag is volledig machinewasbaar, de onderzijde is gemakkelijk af te nemen met een doekje.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Al onze bags omhullen het gehele onderlichaam 
  • Vervanging van de fleecedekens in de dug-out en op de tribune
  • Wij maken gebruik van de beste kwaliteit YKK ritsen bestand tegen vuil, regen en veelvuldig gebruik. De ritsen zijn in één beweging te openen, waardoor je snel uit de bag kunt stappen. 
  • Om nog beter aan te sluiten bij de uitstraling van de club, is het mogelijk de Calor Bags te bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo, sponsorlogo of een andere bedrukking naar keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden.