Calor Fan Bag

Warmte rondom het veld

Met de Calor Fan Bag bieden we een oplossing voor fans om warm te blijven op de tribune en in stijl te kunnen genieten van hun favoriete team. De Calor Fan Bag is het ideale accessoire om mee te nemen naar het stadion of voetbalveld.

De lichtgewicht bag is gemaakt van een dubbel isolerende laag, gekozen om het onderlichaam te beschermen tegen kou, regen en wind. Ook de handen blijven warm. Door het slimme design is het gemakkelijk om de Fan Bag op te bergen en vervolgens te dragen als een rugtas. Omdat veiligheid in het stadion van groot belang is, beschikt de bag over een speciale rits die is te openen binnen een seconde. 

Voor voetbalclubs kan het interessant zijn om de Fan Bags te verkopen in de fanshop van de club of aan te bieden aan de belangrijke gasten in de VIP of business lounges, bedrukt met bijvoorbeeld het logo van de club of van de sponsor.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Al onze bags omhullen het gehele onderlichaam 
  • Vervanging van de fleecedekens in de dug-out en op de tribune
  • Wij maken gebruik van de beste kwaliteit YKK ritsen bestand tegen vuil, regen en veelvuldig gebruik. De ritsen zijn in één beweging te openen, waardoor je snel uit de bag kunt stappen.
  • Om nog beter aan te sluiten bij de uitstraling van de club, is het mogelijk de Calor Bags te bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo, sponsorlogo of een andere bedrukking naar keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden.