Calor Bag Basic

Spelers klaar voor de game

De Calor Bag Basic is gebaseerd op de succesvolle Calor Bag Professional, maar gemaakt van dunner materiaal en voering. Hierdoor zijn de bags lager geprijsd, maar voldoen ze nog wel steeds aan het belangrijkste doel; het bieden van warmte en comfort op de bank. 

Met de Calor Bag Basic zijn de reservespelers beschermt tegen kou, wind en regen. De bag omhult het gehele onderlichaam en zorgt op deze manier dat de beenspieren warm blijven. Per vijf Basic Bags leveren wij een opbergzak om de bags gemakkelijk te vervoeren.

De onderzijde van de Calor Bag Basic is zowel aan de buiten- als de binnenkant verstevigd. Hierdoor is het geen probleem om tijdens het dragen van de bag voetbalschoenen aan te houden. De bags zijn volledig machinewasbaar.

Waarom kiezen voor onze producten?

  • Al onze bags omhullen het gehele onderlichaam 
  • Vervanging van de fleecedekens in de dug-out en op de tribune
  • Wij maken gebruik van de beste kwaliteit YKK ritsen bestand tegen vuil, regen en veelvuldig gebruik. De ritsen zijn in één beweging te openen, waardoor je snel uit de bag kunt stappen.
  • Om nog beter aan te sluiten bij de uitstraling van de club, is het mogelijk de Calor Bags te bedrukken met bijvoorbeeld het clublogo, sponsorlogo of een andere bedrukking naar keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden.